Profile

Join date: Oct 5, 2022

About

Hur man installerar en snabbkoppling för köksblandare


Att byta köksblandare innebär flera steg, inklusive byte av kranslang. Kranslangen har några olika typer, beroende på vilken typ du använder. En utdragbar kran har till exempel en spraystav som drar upp och ner från diskhon. Den har två ändar, en hongängad och den andra hane. När du tar bort spruthuvudet måste du ta bort allt sediment och skräp från slangen innan du sätter tillbaka spruthuvudet. I vissa modeller har spruthuvudet en skärm eller packning inbyggd i kulledsenheten. Det kan vara möjligt att ta bort dessa föremål innan du sätter tillbaka spruthuvudet.


Skruva loss den grå klämman


Ta bort kranslangen genom att skruva loss den grå klämman som är fäst vid änden av slangen. Du behöver en skiftnyckel eller ett uttag för att ångra detta steg. Sedan måste du återansluta matningsledningen till kranen. Vissa köksblandare har en snabbkoppling, så se till att du vet hur du tar bort den ordentligt.


När du har tagit bort den gamla kranslangen bör du ta bort den från diskhon eller annat område som den är ansluten till. Använd sedan en skiftnyckel för att dra åt anslutningsmuttern för hand. Var noga med att inte dra åt anslutningen för hårt eftersom det kommer att försvaga systemet. Se också till att ta bort den befintliga kranen innan du gör en ny.


Använd en snabbkopplingsadapter


Quick-Connect-adaptrar gör det mycket enklare att installera en köksblandare koppar. Till skillnad från den gammaldags metoden behöver du inte ett extra monteringsverktyg för att installera ett. Dessutom är installationsprocessen snabbare och enklare. Att använda en snabbkopplingsadapter innebär att du kan göra det själv utan en professionell.


Det finns två typer av snabbkopplingar för köksblandare. Typ 2 snabbkopplingar har blå flikar på sina ändar. Nyp ihop de blå flikarna och dra sedan ned monteringen. När du tagit bort den gamla kranen kan du byta ut den mot den nya. Den nya kranslangen ska passa med lätthet.


Lätt att installera


En annan typ av snabbkoppling för köksblandare är omkopplingsventiladaptern. Denna adapter kommer att tillåta de flesta husägare att använda sprutfunktionen i sin diskbänkskran. Dessa adaptrar är gjorda av mässing, så de är hållbara och motståndskraftiga mot rost. Dessa adaptrar är enkla att installera och kan spara en mindre förmögenhet i det långa loppet.


Moen Arbor Motionsense Pulldown Cooking Area-kranen är ett utmärkt val för nybyggnation eller premiumköksrenovering. Den har många funktioner och är lätt att rengöra. Den neddragbara sprutan är särskilt användbar för att städa upp disk och hålla diskbänken ren. Den kommer i en mängd olika utföranden och kommer med livstidsgaranti.

yvonnemcgwin12968474

More actions